PSYKOLOGiPRAKSIS

Annemarie Østergaard har psykologisk praksis i 'Sundhedshuset' lige over for Viborg Tog- og Busstation, men kun efter forudgående aftale.

Mobil: 5082 0307

Mail:   aoe@ap-psych.dk

Adresse: Toldboden 1, 2. sal 2A, 8800 Viborg

SPECIALER

Annemarie Østergaard har solid erfaring med effektiv korttidsterapi og omfattende viden om menneskets særlige evne til at overvinde udfordringer med den rette hjælp, fx i forhold til

  • Stress, angst og depression
  • Traumer og livskriser
  • Personlig udvikling og work-life balance

Unge med ANGST og DEPRESSION

Der er alt for mange, der venter på at komme i behandling med psykiske lidelser. Derfor har Annemarie Østergaard udviklet et gruppeforløb, der er særligt tilpasset unge mellem 18 og 24 med en lægehenvisning. Formålet er at hindre en forværring og i bedste fald afhjælpe problemet helt. 

Første gruppeforløb startede september 2023 og næste januar 2024. Forløbet er hver anden onsdag i mødelokalet i Toldboden 1, stuen, 8800 Viborg. Inden forløbet starter, er der en første afklarende dobbeltsession, hvor blandt andet personlige emner bliver gennemgået.

Hver gang er der nye psykologiske værktøjer sammen med en tæt opfølgning, der bliver tilpasset individuelt. Værktøjerne øger din modstandskraft i forhold til daglige belastninger og giver dig flere og bedre handlemuligheder. 

Desværre er der aktuelt lukket for tilgang af unge mellem 18 og 24 år. Vi håber på snarlig politisk ændring, så flere unge kan få psykologisk hjælp i tide.

PSYKOLOGI til DIG

  • der både ønsker høj og alsidig psykologisk faglighed, der er tilpasset menneskers forskellighed

Læs mere

PSYKOLOGI til ERHVERV

AP ERHVERVsPSYKOLOGI er et ekslusivt målrettet tilbud til dig som topleder, chef eller ejerleder, der hurtigt og effektivt skal have de nødvendige værktøjer til at tackle en kompleks problemstilling. 

Læs mere